yhteystiedot
villa.sputnik@gmail.com

  050-3579191

Villa Sputnik Yyteri
Villa Sputnik sijaitsee kuuluisien hiekkarantojen välittömässä läheisyydessä olevalla yksityisellä mökkialueella ja on käytössänne ympäri vuoden. Se on talviasuttava 50m2 huvila, jossa on keittiö + 1-2 makuuhuonetta, parvi, sauna sekä takka.
Takapihalla on 15m2 lasitettu terassi, jossa on mukava viettää aikaa, satoi tai paistoi! Eikä tilannetta lainkaan pahenna ainavalmis ulkoporeallas, joka on käytössänne myös ympäri vuoden.


Yyterissä on Pohjoismaiden upein hiekkaranta, jolla on pituutta mahtavat 6 km. Itse dyyneille, upealle hiekkarannalle on matkaa Villa Sputnikilta n. 150-200m.


The Guardian listasi Yyterin hiekkarannan 10 parhaimman perheystävällisimmän rannan joukkoon Euroopassa.  Läheisyydestä löytyvät hyvät lenkkeily- ja pyöräilymaastot sekä Suomen mahtavimmat pulkkamäet ikinä!
Vierestä löytyvät myös surfkeskus sekä Yyterin kylpylä palveluineen ja kävelymatkan päässä pääsee ratsastamaan. Yyteri Golf sijaitsee muutaman kilometrin ajomatkan päästä, samoin kuin uusi Seikkailupuisto Huikee!

                   Yyteriin on helppo tulla mistä päin Suomea tahansa.
                                Tervetuloa vanhat ja uudet asiakkaat!
                                  
            Villa Sputnik tarjoaa myös viikonloppulomia ympäri vuoden.

                      Sesongin ulkopuolella myöhäinen luovutus.
                                         Kysy lisää!


                                      www.yyteri.org


Varaa loma
IMG_9460
IMG_0343


IMG_8981


IMG_9456


IMG_9477
@villasputnik                                Villa Sputnik Yyteri